Opinie

9,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,4
Komfort
9,8
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
9,6
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,6

Opinie

    Skalny-medycyna
    pl

    Ocena

    9,6
    25 sierpnia 2018

    Calkiem przpatkiem spędziliśmy fantastyczne kilka dni w ośrodku który nie jest tylko hotelem.

    Fantastyczna atmosfera pobytu. Miejsce hotelowe nowocześnie urządzone z bardzo ciekawym zapleczem ogrodu i zaplecza socjalnego. Zmysłowy klub Jazzowy. Naprawdę zaskakująca obserwacja restauracji zabytkowych zabudowań pałacowo / folwarcznych. Wyjątkowa kolekcja restaurowanych motocykli i samochodów, traktorów. W całości jesteśmy miło zaskoczeni walorami obiektu.
    Tkacz
    pl

    Ocena

    7,5
    22 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agata
    pl

    Ocena

    9,6
    20 sierpnia 2018

    Magiczne miejsce na wypoczynek!!!

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek z dala od miasta. Bardzo fajny klimat, przepiękny ogród z jabłoniami i przyjazna atmosfera stworzona przez Właściciela sprawiają, że chce się wracać :) przepiękne jeziora i lasy w okolicy. polecam!
    Justyna
    pl

    Ocena

    10
    20 sierpnia 2018

    Niezapomniane wakacje, wyjatkowa atmosfera i najlepszy właściciel!

    Dorota
    pl

    Ocena

    10
    16 sierpnia 2018
    Absolutnie niezwykłe miejsce. Przepiękny ogród, wygodne pokoje, super sympatyczny właściciel. Cudowna okolica. Zdecydowanie polecam!
    pl

    Ocena

    9,6
    15 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wotan61
    pl

    Ocena

    9,2
    12 sierpnia 2018

    Prusy Wschodnie

    Daleko od sklepu? Ale to też ma swój urok
    Klimatyczne miejsce w starym pruskim majątku, w którym jakby czas się zatrzymał. Obecny właściciel to nowy dziedzic pruski. Ciekawa postać
    Jan
    pl

    Ocena

    9,2
    12 sierpnia 2018
    Bardzo przyjazne podejście właściciela do gości.
    pl

    Ocena

    9,2
    11 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    8 sierpnia 2018

    Bardzo przyjemny relaks

    Krótki, acz cudny wypoczynek. Klimat miejsca niepowtarzalny, wystrój apartamentu bezbłędny, baaardzo przyjazny, pomocny i serdeczny gospodarz. Do tego imponująca posiadłość i dworek z historią, zadbany ogród i ładne tereny wokoło. Całość składa się na wyjątkowo relaksującą atmosferę. Pobyt w Domu Ogrodnika to była czysta przyjemność, naprawdę można tam wypocząć i się odprężyć. Szczerze polecam!
    Robert
    pl

    Ocena

    9,6
    31 lipca 2018

    Cisza, spokój i komfort. Genialne miejsce do odpoczynku we dwoje.

    Cisza, spokój i fantastyczne pokoje.
    Karolina
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lipca 2018

    Niezapomniane miejsce, do którego chętnie wrócę!!

    Można popracować nad czystością wspólnej kuchni w kawiarence, łazience i kuchni w apartamencie na dole. Ale to naprawdę niuanse w porównaniu do plusów jakie to miejsce oferuje. Panie Marcinie jak to się poprawi, to skali zabraknie dla Domu Ogrodnika!!
    Dom Ogrodnika to magiczne miejsce, w którym można zrelaksować się na 100%. Okolica bardzo spokojna. Cudowne wnętrza, ze smakiem urządzone, dużo przestrzeni, bardzo zadbany ogród. Moja 5 letnia córka nie chciała stamtąd wyjeżdżać! Pan Marcin bardzo sympatyczny, gościnny. Na pewno tam wrócimy!
    Daria
    pl

    Ocena

    10
    23 lipca 2018
    Przepiękne, klimatyczne miejsce, idealne do wypoczynku. Dodatkowo wspanialy właściciel, który sprawia, że czujesz się jak w domu!
    Karola&Rafał&Inka
    pl

    Ocena

    10
    22 lipca 2018

    Najwspanialsze miejsce na ziemi

    Nie ma takiej rzeczy
    😁 najcudowniejsze miejsce i człowiek 😁będziemy wracać!!!
    Zofia
    pl

    Ocena

    9,6
    15 lipca 2018
    Przepiękne, magiczne miejsce. Idealne do spędzenia czasu poza miastem, w ciszy. Doskonale sprawdza się jako miejsce wypadowe z psami, z powodu dużego terenu i oddalenia od drogi. Dokoła stawy i jeziora. Okolica prześliczna.
    Anna
    pl

    Ocena

    9,6
    5 czerwca 2018

    Niesamowita posiadłość, idealna na odpoczynek blisko natury.

    Zachwycające jest to ile wysiłku i serca włożone jest w to miejsce. Zadbany ogromny ogród, stylowo i gustownie urządzone wnętrza i przemiły właściciel - wszystko to składa się na idealne miejsce do odpoczynku z dala od miasta. Z tego miejsca łatwo urządzić sobie wycieczki i na głębsze Mazury i na Suwalszczyznę, albo po prostu zostać na miejscu i wypocząć na łonie natury z książką :)
    Ewelina
    pl

    Ocena

    8,8
    3 czerwca 2018

    Świetny relax

    Maciej
    pl

    Ocena

    9,2
    27 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,3
    8 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl

    Ocena

    10
    2 stycznia 2018

    Super lokalizacja! Można sobie od wszystkiego, w spokoju odpocząć:)

Ładowanie opinii