Opinie

9,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,6
Komfort
9,9
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
9,5
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,6

Opinie

    Anna
    pl

    Ocena

    9,6
    5 czerwca 2018

    Niesamowita posiadłość, idealna na odpoczynek blisko natury.

    Zachwycające jest to ile wysiłku i serca włożone jest w to miejsce. Zadbany ogromny ogród, stylowo i gustownie urządzone wnętrza i przemiły właściciel - wszystko to składa się na idealne miejsce do odpoczynku z dala od miasta. Z tego miejsca łatwo urządzić sobie wycieczki i na głębsze Mazury i na Suwalszczyznę, albo po prostu zostać na miejscu i wypocząć na łonie natury z książką :)
    Ewelina
    pl

    Ocena

    8,8
    3 czerwca 2018

    Świetny relax

    Maciej
    pl

    Ocena

    9,2
    27 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,3
    8 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl

    Ocena

    10
    2 stycznia 2018

    Super lokalizacja! Można sobie od wszystkiego, w spokoju odpocząć:)

    SŁAWOMIR
    pl

    Ocena

    10
    2 stycznia 2018
    Apartament zlokalizowany w pięknej okolicy. Cisza i spokój są atutami tego miejsca. Idealne miejsce wypadowe do zwiedzania Suwalszczyzny.
    Kamila
    pl

    Ocena

    10
    28 grudnia 2017
    Cudowne miejsce, polecam z całego serca, dziękuję i pozdrawiam pana Marcina.
    Alina
    pl

    Ocena

    10
    11 września 2017
    Wszystko w najwyższym standardzie, dla takich miejsc powinna być kategoria : ZACHWYCAJACY!!!
    pl

    Ocena

    10
    5 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zuzanna
    pl

    Ocena

    8,8
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Igor
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017

    Odliczamy dni do powrotu

    Marcin - właściciel, wraz z partnerką Anią - wspaniali ludzie. Niesamowicie gościnni, dzięki nim poczuliśmy się totalnie zrelaksowani. Piękna okolica, wszechobecna zieleń i piękne widoki. Mnóstwo miejsc do spacerowania jak również dobre miejsce żeby zaszyć się z książkami na kilka dni.
    Paweł Kłapsa
    pl

    Ocena

    8,3
    23 sierpnia 2017

    Wspominamy bardzo mile, polecamy wyjazd w te rejony.

    Do minusów należy zaliczyć łazienkę poza pokojem, brak możliwości zamykania kuchni na klucz oraz nie do końca zadaowalającą czystość (czystość pod łóżkami czy też niedoczyszczona umywalka czy prysznic)
    Bardzo fajne wygodne łóżka, ładny wystrój, ciekawa okolica, piękny ogród. Właściciel jest super, potrai wskazać atrakcje w okolicy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    10
    21 sierpnia 2017

    Bardzo zadowolony

    Rewelacyjna lokalizacja
    Michał
    pl

    Ocena

    7,9
    21 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł
    pl

    Ocena

    10
    19 sierpnia 2017

    Za krótko

    To była nasza pierwsza wizyta w takim miejscu, czyli w domu pośrodku niczego :) - trochę taka podróż do świata naszych babć. Świetne miejsce na reset i oderwanie od "normalnego świata" - a może świat w domu ogrodnika jest normalny a reszta nie? Gospodarz - Marcin - gotowy do wsparcia i pomocy o każdej porze dnia i nocy. Bardzo miło spędziliśmy u Ciebie czas. Pozdrawiamy.
    pl

    Ocena

    7,9
    15 sierpnia 2017
    Niestety zdarzało się, że czystość pomieszczeń wspólnych pozostawiała wiele do życzenia...
    Ustronne miejsce, ciekawe otoczenie, super wystrój wnętrz.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    10
    11 sierpnia 2017

    Gospodarze "THE BEST". "Super miejsce, piękne widoki, cisza i spokój. Idealne miejsce na wypoczynek.

    Jarosław
    pl

    Ocena

    10
    11 sierpnia 2017

    Super miejsce, piękne widoki, cisza i spokój. Idealne miejsce na wypoczynek. Gospodarze "THE BEST".

    Michał Błażejczyk
    pl

    Ocena

    8,8
    7 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jakub
    pl

    Ocena

    10
    31 lipca 2017
    Rewelacja na wypoczynek z dala od miasta. Miejsce jak i okolica kapitalna a takich właścicieli chciałbym spotykać wszędzie! Szczerze polecam!
Ładowanie opinii